Po razhodu s partnerjem

Po razhodu s partnerjem

Kako naprej po razhodu s partnerjem?

Ko se po daljši zvezi poti razidejo iz tega ali onega razloga, je navadno precej težko. Odvisno od načina in vzroka razhoda pa je težko obema, ali pa enemu bolj kot drugemu. Danes se bomo posvetili iskanju rešitev kako reagirati po razhodu s partnerjem, da bi svoje življenje karseda hitro spravili nazaj v prave tirnice.

Dobro, s partnerjem sta se razšla, upajmo da mirno in spodobno. Ampak kaj sedaj? Kako nadaljevati svoje življenje, ki se bo nenadoma bistveno spremenilo. Pa sploh ni nujno da na slabše, zato mora biti to vaša prva misel po razhodu s partnerjem. Povsem mogoče je, da vas čakajo sila lepi dnevi.

Prvi nasvet bi bil, nikar si ne iščite takoj novega partnerja. Seveda razen v primeru, če je bil ta tudi razlog za vajin razhod. V nasprotnem primeru pa si vsekakor vzemite čas in uživajte sami s seboj. Družite se s prijatelji za katere morda v zadnjem času niste imeli dovolj časa in obiščite kakšno prireditev.

Po razhodu s partnerjem postavite nov cilj

Po razhodu s partnerjem bo zelo dobrodošel tudi kakšen nov cilj. Rekli smo že da vsaj za nekaj časa prestavite iskanje novega partnerja na stran. Če se slučajno pojavi zanimiva oseba v vašem življenju pač ukrepajte kot menite da je najbolje za vas, a ne na silo. Vaš nov cilj bi lahko bil vadba.

Pripravite svoje telo za naslednje poletje. Posvetite se zdravi prehrani z zavedanjem da boste tako okrepili svoje telo in poskrbeli za zdravo in daljše življenje. Opustite kakšno slabo razvado. Morda kadite, pijete alkohol, ali pa pretiravate s sladkimi rečmi? Po razhodu s partnerjem si lahko zastavite tudi takšen dosegljiv cilj.

Naj vas ne skrbijo morebitni obsojujoči pogledi znancev in nikar ne dajte preveč na konstantne pripombe, ki prihajajo iz vaše družine. Želi vam le najboljše, a dejstvo je, da v resnici ne vedo kaj je tisto kar je ta hip najboljše za vas. Bodite vi, drznite si več.

Po razhodu s partnerjem si omislite ljubljenčka

Pa ne tistega na dveh nogah seveda. Morda psička ali muco katerih doslej niste mogli imeti. Zaživite svoje življenje s polnimi pljuči. Pojdite v naravo, potujte in odkrivajte neznane kraje. Spoznavajte nove ljudi. Sploh ni nobene potrebe da bi se morali nanje romantično vezati. Spoznajte nove prijatelje. Po razhodu s partnerjem je ključnega pomena da se počutite živi.

Ne prekinjajte komunikacije s partnerjem razen v primeru, da sta se grdo razšla in je tako bolje za oba. Pozabite na vse zamere, saj bodo povzročale le grenka čustva in slabo voljo. Življenje gre naprej in vi z njim. Uživajte vsako minuto, ki vam je dana in izžarevajte svojo pozitivno energijo. Po razhodu s partnerjem boste na ta način v svojo bližino pritegnili zgolj tiste ljudi, ki so vredni vaše pozornosti.

Ne ukvarjajte se z malenkostmi. V službi ali poslu si zadajte za cilj izboljšanje plače. Poiščite si kakšen hobi, ki bi vam utegnil prinesti tudi dodaten zalužek, ali vsaj prepotrebno sprostitev.

Tagovi: