Popestritev v spalnici

Popestritev v spalnici

Zakaj je popestritev v spalnici vedno dobrodošla?

Pari se skozi obdobje svojega partnerskega odnosa soočajo s takšnimi in drugačnimi izzivi. Dejstvo je da začetna zaljubljenost in “norost” na neki točki malce popusti in zdi se da razmerje nekoliko ugaša. Seveda je ljubezen še vedno prisotna, a morda zmanjka malce tiste pikantnosti, ki je par sploh združila. Spolnost doživlja spremembe in postaja bolj oparvilo kot užitek. Prav zato je popestritev v spalnici zelo dobrodošla.

Na kakšen način partnerja to storita niti ni tako pomembno kot je bolj pomembno, da se zavedata da njuno razmerje potrebuje nekaj osvežitve. Načeloma pa je nekako najbolje, če se odločita za popestritev v spalnici. In kako popestriti dogodke v sobi kjer se odvija intima in vse tisto kar nam tako veliko pomeni?

Eden izmed načinov je seveda, da se spremeni videz prostora. Drugačna barva sten, morda kakšno satenasto pregrinjalo, posebne rjuhe in vzglavniki. Seveda pa pri tem ne pozabite na obvezno rdečo barvo, dobrodošla pa bo tudi vijolična.

Poskrbite za popestritev v spalnici

Za popestritev v spalnici pa lahko poleg drugačne opreme, poskrbite tudi s spremembo v trenutkih, ko se odpravita med rjuhe. Če sta bila doslej vajena vedno enakega poteka kar se intime tiče, zamenjajta vlogi, preizkusita kakšen nov položaj in se prepustita raziskovanju. Presenečeni boste, ko boste videli kako že najmanjše spremembe lahko popestrijo vajino razmerje.

Oživitev in vzdrževanje tega dela skupnega življenja je vsekakor ena izmed prioritet vsakega para. Jasno je kot beli dan, da pomanjkanje spolnosti vpliva na kvaliteto življenja, kot tudi na več razhodov in ločitev. To navadno izpostavi večina parov ki se znajde pri zakonskem svetovalcu. Prav zato je popestritev v spalnici še kako pomembna.

Naj vam ne bo nerodno. Če pa vam vendarle je, pa je čas da se o tem pričneta s partnerjem odkrito pogovarjati. Počnita to tudi skozi dan in ne le zvečer, ko se uležeta drug poleg drugega. Na ta način bosta podrla tabuje, ki vaju morda ovirajo.

Popestritev v spalnici z erotičnimi pripomočki

Še en učinkovit način, ki močno vpliva na popestritev v spalnici, je vsekakor obisk erotične trgovine. To lahko storita osebno, ali pa se lotita nakupovanja preko spleta. Vsekakor pa v vsakem primeru to počnita skupaj. Le tako bosta nakupila tiste erotične igračke, s katerimi se bosta v resnici tudi igrala.

Prav nič vam ne bo pomagalo, če boste kupili nekaj kar je všeč vam in ustreza vašim skritim fantazijam, če partner zanje ne ve, oziroma niso na njegovem “meniju”. Prav zato se je potrebno za popestritev v spalnici pogovarjati že prej in ne šele ko nastopijo trenutki intime.

Presenečeni boste kako zabavno utegne biti takšno nakupovanje in kako zelo bosta uživala pri tem. Pa ne le to. Vmes bosta odkrila in razkrila svoje skrivne fantazije na način, da vama sploh ne bo nerodno. Počasi bosta odstirala zaveso, ki je doslej zakrivala pot do vajinega popolnega užitka. Ko enkrat stopite nanjo, si boste želeli le še več.

Tagovi: