Praznovanje obletnice

Praznovanje obletnice

Ste kdaj pozabili na praznovanje obletnice?

Ena največjih napak v partnerskem odnosu, ki si je ne smete privoščiti je, da pozabite na praznovanje obletnice. Tega si seveda ne smete privoščiti, še posebej, če je vaš partner glede tega bolj zamerljiv. V tem primeru lahko zakuhate precejšnje težave zato vam priporočamo, da si za ta dan nastavite kakšen opomnik v svoj mobilni telefon.

Danes je tehnologija vedno na dosegu roke in bilo bi res neumno, če je ne bi izkoristili. A bodite previdni in se na praznovanje obletnice opomnite dovolj zgodaj, da boste imeli še čas za nakup darila, ali priprave praznovanja. Morda zgolj z večerjo doma, morda v priljubljeni restavraciji ali pa celo kaj bolj velikopoteznega.

Omislite si lahko kakšen izlet, a tega raje načrtujta kar skupaj, da ne bo kakšnih neprijetnih presenečenj in bosta organizirala vsak svojega. Kakorkoli, na tak način boste izkazali spoštovanje in ljubezen do svojega partnerja. Naj vam ne bo težko pa čeravno niste tip za praznovanja.

Kam na praznovanje obletnice?

Se sprašujete kam na praznovanje obletnice? Nekaj idej smo vam podali že v prejšnjih vrsticah, a brez skrbi, za vas imamo na voljo še nekaj adutov v rokavu. Poznate kakšno skrito željo vašega partnerja, glede kakšnega hobija? Morda si želi plesati? Vpišite vaju na plesni tečaj in vama podarite šolo plesa na vajin skupen dan.

Ko pride čas za praznovanje obletnice, nastopijo dileme kako in kaj. Ali biti skromen, ali seči globoko v denarnico. Dejstvo je, da svojega partnerja najbolje poznate, kot najbolje poznate tudi svoj proračun. Večinoma bo partner zadovoljen s kakršnokoli drobno pozornostjo oziroma darilcem.

A če bi rada praznovala kot se spodobi, lahko najameta tudi kakšen prostor in na vajino obletnico povabita še koga. Lahko družino, ali pa povabite kar najbližje prijatelje. Na ta način si boste zagotovili super vzdušje in svojo ljubezen do partnerja delili tudi z drugimi. Verjemite, vsakomur je takšno izkazovanje pripadnosti še kako zelo všeč.

Praznovanje obletnice na potovanju

Če je vajino praznovanje obletnice datirano morda poleti, v času dopustov, lahko temu posvetita prav tega. Odideta nekam kamor doslej še nista. Kakšen rajski otok, ali pa daljše potovanje bo zadetek v polno. Lahko pa se odločita tudi za križarjenje. Ta so na voljo tako v krajših kot v daljših oblikah in so vedno fantastična pustolovščina.

Morda še en nasvet, ki bo videti nekoliko bolj “pikanten”za praznovanje obletnice. Pojdita na kakšen erotičen sejem ali pa skupaj obiščita erotično trgovino. Prepustita se domišljiji, izberita kakšne zapeljive igračke in si tako povejta kako čutita drug do drugega. Takšen način je vedno eden najbolj intimnih in lahko dodajo precej goriva na vajin ogenj ljubezni in strasti.

Zelo romantično praznovanje si lahko pripravita tudi v gorah. Na kakšni planini najemita planinsko kočo za vikend ali cel teden in v intimni družbi gora in ostale narave praznujta popolnoma sama. Verjemite, občutki bodo fantastični. Da pa bodo nepozabni, pa ne pozabita na fotografiranje.

Tagovi: